Om os

Om LEGION eSport Camps

Med LEGION eSport Camps ønsker LENOVO at sætte fokus på gode spiloplevelser, venskab og fællesskab på tværs af alder og køn.

Til LEGION eSport Camps har vi valgt nogle af de mest populære titler, og har hentet dygtige og engagerede trænere fra Sørby eSport – en af Danmarks største eSportsforeninger.

Alle LEGION eSport Camps er bygget op omkring et sund og ansvarligt miljø, hvor alle kan være med uanset niveau, og hvor alle deltagere har mulighed for at blive dygtiggjort og opnå en større forståelse for spillet, kommunikation og samarbejde. 

Til at løfte opgaven har LENOVO valgt iPlay i samarbejde med Sørby eSport – begge dygtige og erfarne aktører indenfor dansk eSport.

Med den nuværende covid19 pandemi har LENOVO besluttet at omfavne det digitale og lave alle camps 100% online.

Det koster kun 50 kr. at deltage.

Om Sørby Esport

Sørby eSport er en af Danmarks største eSportsforeninger med mere end 400 medlemmer og 80 frivillige esport-entusiaster.

Sørby eSport har en ambition om at flytte dansk esport, og allerede nu er det lykkedes, og de fortsætter!

Sørby eSports brændstof er deres kærlighed til mennesker og deres kærlighed til gaming.

Sørby eSport tror på at bidrage til læring, nye venskaber og at skabe sjove events samt en stærk esport-kultur. Hver uge deltager en masse unge gamere i Sørby eSports online- og offline-træningssessioner med det for øje at have det sjovt og blive god til det!

Sørby eSport er #mereendesport og de elsker at have med de unge at gøre!

Om iPlay

iPlay er et eventbureau med fokus på eSport og gaming.

iPlay har mere end 15 års erfaring med at bistå brands som LENOVO, Elgiganten, EA, Activision Blizzard, Ubisoft, Microsoft m.fl. med aktivering indenfor gaming, opbygning af messestande, afholdelse af events mv. på nordisk plan.

LENOVO