Camps

Ønsker du at blive en bedre spiller eller ven og få det ekstra boost der skal til, for at du kan udvikle dig som spiller og person, så er LEGION eSport Camps måske noget for dig.

Onsdag i uge 7 og 8, har du nemlig muligheden for, at deltage i LEGION eSport Camps, hvor der vil være sjov, underholdning og 100% “action”!

Vi afholder camps i 7 forskellige spil, der alle tilbyder muligheder for, at du kan udfordre dig selv og forbedre dit spil sammen med andre. 

Der er plads til 400 spillere pr. gang fordelt på 20 hold, der hver består af en træner, og har plads til 20 spillere.

Til LEGION eSport Camps vil du sammen med trænere fra Sørby eSport, blive kastet ud i intense udfordringer, få ny viden om og indsigt i, hvordan du bliver endnu bedre. 

Som en del af LEGION eSport Camps programmet vil der være spændende indlæg fra gæsteprofiler indenfor eSport og gaming, der fortæller om deres rejse og oplevelser.

LEGION eSport Camps er 100% online, og foregår på eget udstyr. Dvs. du skal have adgang til gaming station og mulighed for at koble dig op på vores Discord server (du modtager link og adgangskode ved tilmelding).

LEGION eSport Camps afholdes i tidsrummet kl. 9:30-15:30 onsdag d. 17. februar (uge 7) og onsdag d. 26. februar (uge 8).

Tilmeld dig i dag, så du er sikker på der er plads på netop det hold der passer til dig!

Vælg LEGION eSport camp

LENOVO